2008-12-27

Annandagen!

Japp nu är julen slut-- Allt började hos min mor på självaste julafton & avslutades med middag hemma hos oss med Jonas familj..
Julafton..Ja vi for ner till mor & far för att träffa hala släkten,, mormor & morfar, Adde & Sabina, Lollo, Ola & William & Tomten naturligtvis.. han påminde mycket om pappa Jonas sa Vilma.. vi låtsades som vi inte fatta vad hon menade så nu tror hon att vi är helt pantade, för hon vet ju att det var pappa.. Han hade ju pappas oljerock & gummistövlar så det var väl uppenbart för henne!!!!
Mat i massor alltid lika gott!!! Juldagen gick i slöandets tecken för mig men Jonas var uppe & lekte med sin gammla bil i garaget hos lillebror...
Vi var hemma vid fem tiden på juldagen & började genast förbereda för nästa släktkalas.. Idag annandagen har vi haft besök av Jonas familj: Farmor Inga-Britt, Börje, Daniel med flickvännen Jenny, Richard, Linne'a & Viktor!!! Vi åt julmiddag som Jonas hade lagat till & den var super god den åxå.. julmat & julgodis men i morgon ska vi nog unna oss spagetti & köttfärssås!!! Sedan ska vi fokusera på nyårsafton då ett par goda vänner kommer på middag!! Jag hoppas att ni alla har haft en god jul & vi önskar er riktigt gott nytt år.. (till Lena skickar jag en speciell hälsning: 2009 blir ditt bästa år!!!! kom ihåg det!!!!
Sov gott & vi hörs nog i morgon....

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag vill intyga att maten var helt underbar! Det var skinka (så klart)
korv, super goda köttbullar, janssons, omelett med räkstuvning,
potatisgratäng, bruna bönor, sill,
och mycket mer, vi åt så magen stod i "fyra hörn". Vi åt inte bara, vi hade jätte trevligt också. Vår ny familjemedlem, Jenny, trivdes och vill mycket järna träffa, Jonas o Betta o barnen, snart igen,
Kram tack för allt ni vet att vi älskar er!
Farmor