2009-05-17

Barnlediga! :)

Ja i helgen har det inte hänt såååå mycket..
I lördags körde vi ner barnen till mamma & pappa för att barnen var lite trötta på oss föräldrar & behövde bli lite ompysslade av morföräldrarna..
Vi plockade med oss motorn hem som Jonas har väntat på att kunna hämta.. Vi hade inte Bella med oss ner så ni kan ju tänka er tre fån som stog med näsorna (hundarna) tryckta mot staketet & tänkte... -De tröttna nog på henne & slängde ut henne efter vägen..
(hon skäller alltid som en besatt när vi närmar oss Hova)
Hann även över till Sjötorp & hälsa på syrran med familj & tiggde lite kramar av lilleman.. Som vanligt så fick jag stjäla dem av han... snål ä' va ungen är!!!!!
Sedan hem till Värmland & svidade om till fest kläder & åkte till Kurre & lena, hejade på Norge som en tok...Vilket gick bra!!!
Sedan ut en sväng på puben..
Idag fick vi sova riktigt länge & sedan en promenad med Bella & Pixi.. Hamnade sedan hos grannarna som bjöd på kaffe & vätske ersättning... Camilla tyckte nog vi såg slita ut :D
Jonas & Göran tog sedan en tur på rollerbladzen (1mil),,Sedan åkte vi till Kristinehamn & mötte upp mor & far,, & tog med barnen hem.. Fast innan hann vi även trycka i oss massa onyttig mat hi hi
Nu har jag städat utanför dörren & planterat lite blommor i rabatten så nu är det SOMMAR!!!!!
& nu ska jag få barnen i säng.....för imorgon är det vardag igen *JIPPI*
Ha en helt underbar dag & må solen skina just på dig!!!
kram Bettan

1 kommentar:

Louise sa...

Solen skiner inte på mig...
Det regnar ju... tänker inte gå ut mer idag...